Top

 1. Vorig
  Volgende
  Product 2 of 2
  Dit artikel is op donderdag, 10 januari 2013 aan onze catalogus toegevoegd.

  Pioneer Avic F130-2 ( 2013 Navigatie )

  Prijs:  €464,00

  Hoe vervelend is het als u met uw Vrachtwagen of Camper op een weg komt en deze weg blijkt te smal te zijn., of er is een viaduct dat net iets te laag is. Dat is nu verleden tijd met de Pioneer Vrachtwagen & Camper navigatiesystemen

  De Pioneer navigatie voor vrachtwagens en C& berekenen de route en houden daarbij rekening met de hoogte, het gewicht, de lengte, de breedte en het vervoer van gevaarlijke goederen. U kunt de gegevens van het voertuig en van de vracht in geven en het systeem en deze zal de ideale route voor u berekenen.

  Kaartdekking:
  De kaartdekking van het Pioneer navigatiesysteem betreft 45 landen, waarvan er 32 landen extra informatie over beperkte toegang bevatten zoals afmetingen, gewicht en vervoerde goederen op de hoofdwegen en secundaire wegen. De volgende landen beschikken over deze beperkte toegang:
  Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Italië, Spanje, Bulgarije, Kroatië, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Letland, Lithouwen, Portugal, Zweden, Roemenië, Turkije, Tsjechië, Noorwegen, Polen, Slovenië, Slovakije.

  Specificaties AVIC-F130-2
  500MHz Arm11 CPU
  Sirf Prima GRF3i+ GPS chip
  128MB ingebouwd Flash geheugen
  128MB SDRAM
  SD kaartslot voor navigatiekaarten 4GB is bijgeleverd (MAX 32GB)
  Ingebouwde TMC Tuner
  Compatible met alle Pioneer AVH toestellen van 2010/2011 en later
  RGB-WQVGA Video out- 480*234
  12Volt power
  Beoordelingen

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Nu in uw winkelwagen 0 artikelen

Deel artikel

Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter

Social Network